Hé jij……………. mooie, sexy vrouw.

You are Invited!!!

Ben je nieuwsgierig naar de magische wereld van boudoirfotografie? Geloof me, je staat op het punt een ervaring te ontdekken die veel verder gaat dan alleen maar mooie plaatjes. Het is een feestje voor je zelfvertrouwen, een boost voor je zelfliefde en een complete game-changer in hoe je jezelf ziet. 🌟

Wat is een boudoir shoot? 📸 Een boudoir shoot is niet zomaar een fotoshoot; het is een viering van jou, van je unieke schoonheid en kracht. Denk aan romantische settings, sexy lingerie, en de focus helemaal op jou. In een intieme en veilige omgeving nodig ik je uit om je vrouwelijkheid te omarmen en te schitteren zoals alleen jij dat kan.

Wat gaat dit met je doen? Na een boudoir shoot voel je je als een godin die net uit een luxe spa is gestapt. Je zelfvertrouwen krijgt een megaboost, en je leert jezelf te zien zoals je werkelijk bent: puur prachtig. Dit gaat zoveel verder dan een paar mooie foto’s; dit is een ervaring die je helpt houden van de vrouw die je in de spiegel ziet.

De gang van zaken

  1. Het Eerste Contact: Yes je hebt mij gevonden. Maar nu kom je op het punt durf ik dit wel of durf ik dit niet. Ik kan je veel vertellen maar kijk eens bij mijn google reviews of op mijn insta bij de hoogtepunten, lieve woorden. Andere vrouwen die jou voorgingen kunnen dit veel beter vertellen.
  2. De Voorbereiding: Boeken! Yeah je hebt het gedaan. Styling mag je thuis in alle rust doen. Op mijn insta deel ik met regelmaat tips. Volgen dus. Maak ook een leuk pinterest board. Ik kan niet beloven dat we dat allemaal kunnen doen want ik werk met de go with the flow mentaliteit. Tevens zullen sommige poses misschien niet bij jou lichaam passen. Maar het geeft mij wel een mooi beeld van wat jij mooi vindt.
  3. De Shoot: Dit is jouw moment om te schitteren, Let’s go Girl! We gaan eerst gezellig kletsen onder het genot van een bakje koffie. Muziekje aan en gaan.
  4. De Bekijksessie: Bereid je voor om verliefd te worden… op jezelf!
  5. Jouw Kunstwerken: Kies uit een scala van luxe producten om deze magie voor altijd vast te houden.

Dus, klaar om jezelf te vieren en je innerlijke godin los te laten? Laten we de eerste stap zetten naar een zelfverzekerde, stralende, fabuleuze JIJ! O en wist je dat…..de vrouwen die je op deze website ziet of op mijn insta, zijn alledaagse (zij het buitengewone) vrouwen… geen professionele modellen. Het zijn carrièrevrouwen, moeders, grootmoeders, echtgenotes, yogi’s, barvrouwen en advocaten. Zij zijn degenen die je misschien tegenkomt tijdens een wandeling naar de brievenbus, bij het hek van school of bij een zakelijke bespreking. En zij hebben gezegd. Ja ik wil met mijn foto’s andere vrouwen inspireren. Hoe mooi en lief is dat!

Denk je nu Yes ik ga het gewoon doen! Boek dan hier je afspraak!

Wij hebben een mooi magazine gemaakt waarin je alle informatie uitgebreid kunt nalezen.

Volg ook Valentines boudoir op insta en Facebook. Er is ook een speciale vip groep. Dus ladies only


Als je vragen hebt neem dan gerust contact met Valentine op.

Let op: U kunt na het boeken altijd nog verplaatsen. Echter is dit binnen 24 uur zullen wij wel kosten aan je factureren. Dit i.v.m. de door ons verloren tijd en shoot voorbereiding. Zie studioregelment.