Hé jij……………. mooie, sexy vrouw.

You are Invited!!!

First love ~ Is het je eerste keer? Weet je nog niet wat je verwachten moet? Wil jij je partner verrassen? Dan is dit een mooie eerste stap.

In dit pakket zit natuurlijk de boudoir beleving. ~Locatie: in de studio. ~Duur: 45 min incl een 20/30 fine art print ~Ruime collectie om te kiezen 25-40 foto’s (zie investment) ~ Gezelligheid en lol ~ Coaching met poseren~ Vakkundige nabewerking~ Stijlvolle, artistieke en sexy beelden~ Alle tips en Tricks ter voorbereiding op de shoot ~ Upgrade mogelijkheid naar de luxe!

Luxe ~ Begin jij ook zo te glunderen bij het idee van de boudoir beleving? Of heb je de first love al ervaren? Of denk je dat je tijd nodig hebt om in de sessie te groeien? Doe dan zeker de Luxe. ~De duur wordt verdubbeld naar 1,5 uur. ~Keuze uit 50-60 foto’s. ~En je mag gebruik maken van de Client Closet. Ik heb al diverse mooie lingerie in de studio hangen. En we hebben veel meer mogelijkheden met verschillende settingen. Tevens wordt krijgt je afdruk ook een upgrade naar een 30/40. Kosten €300,-

Vip ~ Wat dacht je van onze vip boudoir experience. Een geweldige fotoshoot in een super mooie hotel. 2 uur shooten en waar je ook nog eens de nacht mag doorbrengen met je geliefde. Dit is echt voor de dames die hun geliefde mega willen verrassen en zelf een boost willen krijgen van heb ik jou daar. Dit is dus niet voor iedereen geschikt dat weet ik. Dit is gewoon zoals de naam het al aangeeft VIP. Denk aan shooten in het bed, bad voor een spiegel. Tja dit is gewoon de ultieme boudoir experience. Shoot duur is 2 uren ~ Keuze uit 60 fotos ~ de afdruk die je ontvangt is 60/40 en natuurlijk mag je samen met je geliefde overnachten in het hotel. Kosten €695,- excl reiskosten

De vrouwen die je op deze website ziet, zijn alledaagse (zij het buitengewone) vrouwen… geen professionele modellen. Het zijn carrièrevrouwen, moeders, grootmoeders, echtgenotes, yogi’s, barvrouwen en advocaten. Zij zijn degenen die je misschien tegenkomt tijdens een wandeling naar de brievenbus, bij het hek van school of bij een zakelijke bespreking.

Wij hebben een mooi magazine gemaakt waarin je alle informatie uitgebreid kunt nalezen. Deze kun je hier binnenkort downloaden.

Volg ook Valentines boudoir op insta en Facebook. Dit is een Vip groep. Dus ladies only


Als je vragen hebt neem dan gerust contact met Valentine op.

Let op: U kunt na het boeken altijd nog verplaatsen. Echter is dit binnen 24 uur zullen wij wel kosten aan je factureren. Dit i.v.m. de door ons verloren tijd en shoot voorbereiding. Zie studioregelment.