FAQ

Shoot

Hoe lang duurt een Basic Fotoshoot?

Wij reserveren altijd 60 minuten voor u. Echter duurt de shoot meestal tussen de 30-45 min. Vooral voor de kinderen proberen wij zo snel mogelijk te werken omdat de concentratie boog niet zo lang gespannen kan zijn.

Kleding / achtergrond wissel.

Een kleding wissel is zeker toegestaan. Graag zelfs want dit zorgt voor variatie in de shoot. Ook kunnen we verschillende achtergronden gebruiken.

Studio

Zijn er meer shoots tegelijk?

Wij werken op zaterdag met een korte overlapping van 15 minuten. U zult dus wel andere mensen tegen kunnen komen die tegelijk een shoot hebben. Wilt dat liever niet dan kunt u op de avonden bij ons terecht.

Zijn honden welkom?

Ja uiteraard zijn honden bij ons welkom mits ze zindelijk zijn. Niet loops, goed luisteren. En op dat moment niet mega verharen en niet agressief zijn. Omdat er meer mensen en ook vooral kinderen zijn waar we om moeten denken. Tevens plannen wij de shoots altijd of op avond of einde van de dag zodat er meer rust is in de studio.

Reserveren

Afzeggen van de reservering.

Als er onverwachts toch wat tussen komt en de fotoshoot of bekijksessie kan niet doorgaan en u wilt afzeggen dan kan dat uiteraard. Echter omdat wij ook werken met personeel en een strakke planning vragen wij dit wel 48 voor de tijd te doen. Een afspraak moet minstens 48 uur van tevoren afgezegd worden. Als u uw afspraak op tijd afzegt, brengen wij uiteraard geen kosten in rekening. Afzeggen binnen 48 uur dan brengen wij bij u 20 euro in rekening.

Betaling

Betaling van de shoot/ add ons.

Na uw reservering zullen wij u een factuur sturen. Deze dient u z.s.m. te betalen. Eerder zal u boeking niet vast staan in onze agenda.

Staat je vraag er niet tussen neem dan contact met ons op.