Story

Ik ben te dik…. Ik heb een kont….Ik ben niet sexy BULLSHIT

Een boudoir shoot. Echt? ga jij dat doen. Dit zou ik echt nooit doen hoor. Daar heb ik het lichaam niet voor. Jij wel maar ik niet. Kijk mijn kont. Mijn benen. Ik ben nog zo niet op mijn gewicht. Nee joh ik ben niet fotogeniek.

Klinkt dit bekend in de oren? Zouden dit jou woorden kunnen zijn? Je bent niet de enige echt niet. Maar je bent echt niet de eerste die vol angst en onzekerheid de studio in loopt en bij voorbaat al tegen mij zegt. Tja ik hoop dat jij kunt toveren.

Mijn mond valt regelmatig open bij die aankondigingen. Ik zie nl een hele mooie vrouw met een mooi lichaam. Vrouwelijke vormen. Meeste hebben daarbij ook kinderen gehad.

Wij vrouwen kunnen dat heel goed he. Onszelf naar beneden halen. Jezelf het niet waard vinden. Te streng zijn voor jezelf of is het toch de onzekerheid omdat de socials ons allemaal mooie vrouwen laat zien.

Iedereen is mooi. En jij ook. Alleen jij moet het leren zien. En ik wil je dat graag! laten zien.

Na de boudoir shoot lopen de meeste dames met een mega grote grijns de deur uit. Ze hebben het gewoon geflikt. Ze zijn de angst aan gegaan. En dit is soms een strijd vooral. Maar ze doen het. En vinden het vaak ook nog leuk. Grappige is dat je dit dus al bereikt met alleen maar de shoot. Dan hebben ze nog niet eens de foto’s gezien.