Wie ben ik eigenlijk? Dat ga ik je hier vertellen…

Valentine Wiersma. Trotse mama van 2 toppers van kinderen. Tja dat zegt elke mama natuurlijk. Gelukkig maar. Ik ben getrouwd met Jelco. Echt mijn jeugdliefde. Ik blijf dat zelf toch erg mooi vinden dat we na zoveel jaar elkaar nog steeds lief, leuk en sexy vinden 😉 Buiten mijn gezin om heb ik 2 passies. Reizen en fotografie. Wij hebben sinds een jaar een camper en heerlijk ik hou ervan. De vrijheid het reizen met je huisje bij je. Op zoek naar avontuur. Uiteraard loop ik dan ook steeds met mijn camera in de hand en geniet ik van alles het moois wat ik tegen kom. Ik prijs me erg gelukkig dat ik van mijn passie/hobby mijn werk heb kunnen maken. Likephotos bestaat alweer bijna 10 jaar!!!!! Wow ongelooflijk. Ik heb een mooie grote studio in Leeuwarden waar ik mega trots op ben.

Maar in al die jaren heb ik behoorlijk wat ups en downs gekend. Zowel zakelijk maar vooral ook als persoon. Ik ben dan ook aan mijn belangrijkste reis begonnen. Namelijk de reis naar mijzelf. Wie ben ik nou echt. Ben ik zo of ben ik zo geworden. Ben ik een pleaser of zet ik mijzelf op 1. Zoals ik het zelf noem mijn self love reis. Deze reis is niet makkelijk geweest. Ik ben vaak op mijn… gegaan en ben weer vaak opgestaan. Nu na al die jaren weet ik de valkuilen en wil ik je graag helpen bij jou eigen reis naar Self love. Ik weet als geen ander dat je juist hulp mag vragen. Maar vraag het wel aan de juiste mensen. De mensen die deze weg hebben afgelegd. Deze mensen weten wat jij voelt. Deze mensen snappen je. En zorgen ervoor dat je de kortere weg pakt. En niet de lange. Daarom ben ik ook met boudoir shoots begonnen. Omdat ik weet dat dit zoveel doet met je eigen zelf beeld. Is dit de oplossing nee……was het maar zo makkelijk maar ik kan je wel laten zien dat JIJ mooier bent dan dat jij jezelf ziet. Dat je sexy kunt zijn. Dat niet je wereld draait om moederschap, partner zijn of hard werken. Wil je echt de reis met mij afleggen hou dan mijn socials in de gaten want ik ga zulke mooie dingen aanbieden om jou te helpen.

Jou, je grootste liefde, Je alles!


Until I Learned to love myself. I was never ever loven’ anybody else. Happiness lies in your own hand. It took me much too long to understand. How it could be Until you shared your secret whit me” Dus ik ga mezelf niet verkopen. Ik ga je alleen vragen wil jij het jezelf geven……

— Madonna